Неожиданность. В кафе. украинский язык

 Несподіванка. У кафе.

 З  тобою  у  кафешці
 Сиділи.  Йти  вже  мали.
 Втомився.  Цілий  вечір 
 на  мене  "нависала”...

 Претензії  “тулила”,
 Що  я  такий-сякий.
 Що  не  такий.  І  знову-
 Що  знову  не  такий...

 І  я  вже  сам  не  знаю,
 Навіщо  все  це  слухав.
 Вже  приміряв  виделку,
 "Лапшу"  знімати  з  вуха...
 
 Навіщо  ти  цю  зустріч 
 Призначила  мені,
 Коли  мене  готова
 В  кошмарнім  бачить  сні?

 Хотів  вже  розплатитись
 І  поскоріш  піти,
 Як  раптом  несподівано
 Спитала  сумно  ти,

 І  дивно  забриніла
 У  голосі  любов-
 Я  завтра  буду  вільна...
 Зустрінемося  знов?..

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=488309
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 26.03.2014
автор: Сокольник


Рецензии