Осеннее настроение. украинский язык

 Осінній настрій

 Осіннім  парком  ми  йдемо.
 За  руки,  наче  діти,
 Одне  одного  беремо. 
 В  руках  осінні  квіти...

 Злітає  листячко  з  дерев,
 Ти,  мов  дитя,  ним  граєш.
 Долоні  повні  набереш,
 Мене  ним  осипаєш...

 Сміється  сонечко  ясне...
 Ти,  наче  сонце,  сяєш!
 Бажання  шал  бере  мене,
 Як  ти  із  листям  граєш.

 Така  гарненька,  молода,
 Сучасна  і  худенька.
 Самозакохана-  біда!
 І  в  мене-  чималенько...

 Як  я  кохаю  чарівну
 Тебе!..  Прийдем  до  хати,
 Нараз  під  каву  роздягну,
 І  буду  милувати...

 А  за  вікном  кружляє  лист,
 У  вікна  заглядає...
 Злітай  в  віконце,  і  дивись, 
 Як  я  тебе  кохаю!..

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=475666
рубрика: Лірика
дата поступления 29.01.2014
автор: Сокольник


Рецензии