Урок!

Сідайте діти! Вам роскажу, я зараз про героїв справжніх.
Що на майдан,і за свободу, За правду в землю полягли,
Тепер ми стали зовсім вільні, Крим вже не наш, пішов Донбас,
На черзі мабудь Запоріжжя, Одесса,  гинуть ЗАЗ за ним Южмаш.
Ми стали вільними від газу, вугілля в Африці берем,
З Какнади друзі надіслали, бронежилетів без проблем,
А з за кордону московити, ввійшли в україньський донбас,
І кіброги несамовито, боронять, від агресій нас.
І щоб всі знали як ми любим, країну нашу загалом,
Скачите ви за Україну, фарбуйте, І кричить гуртом!
На раз два! Слава Україні! Чогось Сергійко не кричить?
Він що? Не любить Україну? Батьків до школи!!! Сію-ж мить!!!

Вот так детей сегодня в школах обучают,
Вбивают в головы  совсем не нужный бред.
И памятники рушить обучают,
И ненависть лелеют с юных лет.
Мне горько и обидно, что не будет,
Чтить павших и живых фронтовиков,
Обидным"ВАТНИК" словом звать он будет,
Давивших гадину фашистскую дедов!!!


Рецензии