Трагическое. украинский язык

 Трагічне

 Осінній  вітер  вщент  мене  заколисав,
 Як  я  ішов  із  цвинтаря,  хитаючись,
 В  крамниць  вітринах  погляд  твій  шукав,
 Все  сліз  потік  сховати  намагаючись...

 А  думи  йшли  в  такі  стрімкі  висоти,
 Коли  у  смутку  я  дививсь  осиротіло,
 Як  трунарі,  раби  одвічної  скорботи, 
 Вкладали  в  витвір  свій  твоє  прекрасне  тіло... 

 Землі-земне...  Та  марні  сподівання
 Що  серце  обрете  із  плином  часу  спокій...
 Незгасла  пам"ять  невичерпного  кохання
 Додасть  тепла    у  смуток  одинокий...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=476747
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 03.02.2014
автор: Сокольник


Рецензии