Космическая любовь. украинский язык

 Космічне кохання ( 16+ )

 Ти  кометою  в  життя  моє  влетіла,
 Непосвячена  в  статичності  орбіт...
 Неземна,  мов    зорепад...  Небесне  тіло...
 Я  горю,  неначе  зоряний  болід...

 Ми  кружляєм  по  орбітах  ексцентричних,
 По-за  межами  законів  тяготінь...
 У  відносинах  механо-еротичних
 Я  літаю  на  кометному  хвості...

 Учепившись  за  твою  небесну  гриву,
 Зорепадом  вдовольняю  шал  бажань.
 Мить  падіння  зорепаду...  Як  красиво...
 Я  згорів...  Уже  не  можу...  Перестань!..

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=500452
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 21.05.2014
автор: Сокольник


Рецензии