Гори-хвилi, хвилi-Гори

Гори-хвилі, хвилі-Гори…
Сонце близько до Землі.
Над Горами – Хмари вільні,
Вільний Вітер, я і ти…

Гори високо над нами,
Гори тануть вдалині.
Наближається до брами
Сонце… Світло у Душі.

Гори вкриті Чистотою,
Таємничістю Шляхів.
Сонце є у нас з тобою,
Ми – у Сонця й поготів.

Сонце знає безкінечність.
Гори знають сенс Життя.
Знають Радість, Спокій, легкість
Діти Сонця – ти і я.

29.10.2014
Захід Сонця, Багсу,
Дхармсала, Індія


Рецензии