Холодний дощ змива пожовкле листя

Холодний дощ змива пожовкле листя,
Шалений вітер свій тренує бас.
Я пригорнусь до тебе близько-близько,
І вже ніщо не роз'єднає нас!

І хоч надворі холодно і сиро,
Про це складаю рими залюбки.
Мені шепоче поетична ліра
Ці теплі, щирі, радісні рядки.

                24.09.14


Рецензии