Енергii Життя, Любовi, Смертi
Існують поза тілом і Єством.
Не загадковість, не дива, секрети,
– Танок розсіє мороки, мов сон.
Підняти Сонце високо у Душу,
Розподілити Радість по Світах –
Ніхто не зробить, я одна лиш мушу,
Здійнявши крила, наче Синій Птах.
29.10.2014
О.Г., тайцзи, Літня Резиденція
Далай-Лами Норбулінка,
Дхармсала, Індія
Свидетельство о публикации №114110209346