Люби еще! украинский язык

 Ще кохай!. .

 Ще  кохай  мене!  Ще  кохай,
 Поки  небо  покрили  зорі!
 Не  віддай  мене!  Не  віддай
 На  перчено- самотнє  горе.

 Поки  час  іще,  поки  час
 Наш  не  вийшов-  цілуй,  кохана!..
 Поміж  нас  уже,  поміж  нас
 Причаїлась  розлуки  рана...

 Забери  мене,  забери!..
 Зацілуй,  закохай  до  ранку!
 До  зорі  кохай,  до  зорі,
 До  світання,  як  до  останку.

 Тож  візьми  мене,  тож  візьми,
 Закохай  у  шаленстві  ночі!..
 Що  в  коханні  не  вічні  ми-
 Серце  вірити  все  не  хоче...


адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=505442
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 16.06.2014
автор: Сокольник


Рецензии