iще крок...

 
…вздовж дороги до себе,
між нами і життям зведена стіна,
щоб ми зрозуміли: де вихід у світ,
на якій із дверей дзвінок у кімнату Долі?..
швидка дорога мрій сплутує час,
між зупинками маються душі
до останнього подиху, до краю стіни –
іще крок від прірви…


Рецензии