Я напоeна Силою Радостi

Я напоєна Силою Радості,
І Любов’ю, і Світлом напоєна.
Я наповнена краплями Благості,
Рана Світу у серці загоєна…

Я почута собою і Простором,
Я відчута частинкою кожною,
Я побачена внутрішнім поглядом,
Усвідомлена Сутністю Божою…

Я закохана в грішне і праведне,
Я замріяна подихом Вітровим.
Я вживаюсь у Тишу і Славлення
І у Вдячність Любові і Світові…

02.11.2014


Рецензии