Я розчиняюсь у цьому Свiтi
Я залишаюся в цих просторах…
Ти можеш Долю бігцем прожити,
Понабирати в пригоршні горя.
Я вибираю Любов і Радість,
Я насолоджуюсь Світлом Суті…
Ти переходиш помалу в старість,
Навіть не мрієш Світла торкнутись.
Я кожен день долучаюсь Тиші,
Я намагаюсь тобі світити,
Я оминаю слова торішні…
Я відбуваюся, щоб Любити…
25.10.2014
Ашрам Atma Kutir,
Рішікеш, Індія
Свидетельство о публикации №114110207797