Стан Любовi, Радiсноi Тишi
У моєму серці і Душі…
Переспіви сяйва Сур’ї, Індри,
Парваті, Варуни і Дурґи
Чуються крізь шепіт ледь вловимий,
Проглядають Світлом звідусіль…
Скільки їх – купин неопалимих,
Що горять, вгамовуючи біль?
Стан Любові, Сили і Свободи,
Стан Життя у Небі й на Землі…
Долучуся Божої подоби,
Щоб Вогнем відбутись у Вогні?
02.11.2014
Свидетельство о публикации №114110207664