Свiчки, що запаленi мною

Свічки, що запалені мною,
Світитимуть довго і ясно.
Загорнуться думи в сувої…
Життя розкривається вчасно…

Свічки, що запалені мною,
Горітимуть рівно, високо.
Я буду Любов’ю живою…
Залишились лічені кроки…

Свічки, що запалені мною,
Звучатимуть в Душах Любов’ю.
Події пройдуть чередою,
Любов призначаючи кров’ю…

23.10.2014
Ашрам Atma Kutir,
Рішікеш, Індія


Рецензии