Днi дощовi

Дні дощові. Ми ще живі,
Мали би бути найщасливіші.
Та навесні ми мов у сні.
Щастя зникає, ми стали інші.

Все розквіта. Я не пуста,
Хочется знати, що й  ти мною повен.
Плаче весна за межею вікна,
Чом заблукав наш любовний човен?

Ми ще ж бо є, щастя моє.
Будем, я знаю, разом з тобою.
Не відпускай, міцно тримай,
Я поведу за зорею любові.

(Світ замалий для моєї любові...)


Рецензии