Я загорнусь зеленими Лiсами
Проллюсь Рікою поміж Гір високих.
Я розчинюсь Любов’ю між Світами
І повернусь, щоб дарувати Спокій.
Я перейду у Світло і у Вітер,
У чистоту і ніжність Живоспіву.
Я мандруватиму безсмертним Світом,
Щоб множити Любов свою і Силу.
23.10.2014
Рішікеш, Індія
Свидетельство о публикации №114110204942