Я хОчу цього Вiтру доторкнутись

Я хОчу цього Вітру доторкнутись,
Відчути його Силу і нестримність…
Я хочу Вітром разом з ним відбутись,
Пізнати його ніжність і вітрильність…

Я хочу бути Вітром й хилитати
У пустощах небачені дерева…
Я хочу в Небо з Вітром підніматись
І пригортати Вітер цей до себе…

23.10.2014
Рішікеш, Індія


Рецензии