в йна зрива маски карнавальн

Війна зриває маски карнавальні.
Ми в грі у пєсі геть усі.
Відіграно історії повчальні.
обличчя робить навісні.
 
 Іне хороші люди й не погані
І не свої, і не чужі.
То ким ти є задумайсь гарно,
чи в пазусі сидять  вужі?
 
 
Направду жити, чесно чи можливо
натрохи бути ким ти є,
тріпоче серце, часом, полохливо
і страх гніздо в душі   зів`є
 
А може ні, а може, завтра зможу,
іти, коли скуває  страх.
І Бог у тому нині допоможе.
Щоб не настав всесвітній крах.
 
Війна зриває маски карнавальні
і видно іншим ким ти є.
зніму свою зніму, уже, не гайно,
якщо вона у мене є...


Рецензии