Ви посмiхнулись менi очима

Ви посміхнулись мені очима…
Щирість і Радість, Спокій і легкість…
В різних Світах ми жили і світили,
Зараз Дороги зійшлись в перехресність.

Ви посміхнулись і я посміхнулась,
Срібна струна простяглася між нами.
Нас Чистота в почуття загорнула,
Наші Світи об’єднались Мостами.

Ми посміхаємось Сутностям, Душам,
Ми посміхаємось нашим Вітрилам.
Ми у Свободі своїй непорушні…
Тиха Любов в нас народжує Силу.

22.10.2014
Рішікеш, Індія


Рецензии