Навiщо

Ну, навіщо нам браття по крові,
Які вдерлися нас убивати,
Та й ще брешуть у кожному слові,
Руській мир мов прийшли рятувати.

Наче в них демократія права,
А у нас тут фашистська є хунта,
Хоча в них там імперська держава
І епоха царів не забута.

Там насилля народом керує,
Й на обмеження прав люд готовий,
Демократію бачить – нервує,
Воювати із світом готовий.

Що за надто, то вже і не здраво,
Так як є, то завжди так не буде,
Прийде час й демократія права
Переможе насилля усюди.

Ну, навіщо нам браття по крові,
В яких ненависть розум руйнує,
На всесвітню війну вже готові,
Голос Божий не вбий вже не чує.
01.11.14.


Рецензии