Вдвоем в душе. украинский язык

 Удвох у душі (16+ )

 Водоспадом  потік  неземний
 Нам  на  голови...  Наші  тіла
 Наче  втиснуті  у  душовій...
 Душно  в  душі...  Мені  ти  дала

 У  долоні  налитий  шампушь.
 Як  гладенько  він  тіло  лоскоче!..
 У  струмку  пустотливих  відлунь
 Ми  з  тобою  не  чуємо...  Хочеш,

 Зараз  голі  і  мокрі,  удвох
 Ми  полинем  в  еротики  рай?
 Ти  присіла...  Торкнулася...  Ох!..
 Лиш  кохання  мого  не  змивай!...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=501666
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 28.05.2014
автор: Сокольник


Рецензии