Медуза Горгона
Перлина з небезпечних водів нілу
Троянда з незвичайним видом цвіту
Твоя любов чарівну має силу
Ти наче день посеред ночі
Пустила в моє серце ти коріння
Від погляду твого марніють очі
Людей ти перетворюєш в каміння
Медуза,хоч на неї ти не схожа
Про тебе всі мої пропащі мрії
За що на тебе пала кара божа?
Твоє волосся овивають змії!
Я поруч із тобою,біля трону
Цілуєш ти мене і пестиш ніжно
На голову мою кладеш корону
Я камінь!І з тобою буду вічно.
02.11.14
Свидетельство о публикации №114110210096