Поэтическая интрига. украинский язык

 Інтрига поетичного аншлюсу

 Хоч  бульки  спливають  в  кориті-
 Підступний  не  вимити  грим.
 Хоч  клюви  бакланів  відкриті-
 Та  риби  не  бачити  їм.

 Хто  хоче  пізнать  таємницю
 Відносин  поетолюдей,
 Хай  Гамлета  сприйме  дещицю,
 І  таїну  вирве  з  грудей.

 Ми  ходимо  краєм  окраю,
 Та  не  подаруємо  мить,
 Коли  галогенно  осяєм
 Свою  сублімовану  хіть.

 То  ж  черпайте  з  ночі  до  рання
 Солодкого  таїнства  гріх,
 І  терпко-тривожним  незнанням
 Спливайте  в  здогадках  своїх.

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=489067
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 30.03.2014
автор: Сокольник


Рецензии