Вiдчиняй!

нічого немає. тут насправді нічого немає!
дивися! пісок крізь тебе уже просочився.
холодні руки. до біса замерзлі сині.
немає куди сховатися. дмухай!
гаси свічу! розмішай свій чай!
клади цукру побільше і знай:
я до тебе колись втечу. відчиняй!


Рецензии