Випадкова зустрiч

а ти така ж як коли розлучались:
той самий одяг, той самий сум.
лиш коси довгими зовсім стали
в очах твоїх тепер більше дум..

та стрічка, що ти мені в душу вплела,
здавила мене, зав"язала слова..
я мертвий давно, ну а ти -
ти така.. жива!


Рецензии