Рiка тече крiзь тiло i крiзь Душу
Дарує сновидіння й почуття,
Висвячує на Сутність невмирущу
Людиною вознесене Життя.
Ріка тече крізь Землю, з Неба в Небо,
Водою виливаючи брудне.
Якщо у Світу виникне потреба,
То Світ пізнає Ріку і себе.
Ріка тече, несе потужну Силу,
Несе у кожній краплі Чистоту.
Ріка Небесна розправляє крила
Й Любов дарує Людям не-Земну…
18.10.2014
Рішікеш, Індія
Свидетельство о публикации №114110108189