Припинились кровотечi всiх часiв
Всіх народів, всіх поразок, перемог…
Всі спустошення, без Душ і без голів,
Припинили існування… До зірок
Пролягають теплі Сонячні Шляхи.
Розкриваються до Світла й Чистоти,
Захололі серед темряви, Світи,
Заплативши данину-Любов Землі…
Зупинились коліщата у іржі,
І не чути звуків Епосу-візка.
Мертві істини, беззбройні, полягли,
Ера безладу й без-Душшя відійшла…
17.10.2014
Рішікеш, Індія
Свидетельство о публикации №114110100112