Космогоническое исследование любви. украинский язы

 Космогонічне дослідження кохання ( 16+ )

 Кружляння  у  мороці  неба  холодних  планет...
 В  кулак  гравітації  стиснуто  простір  навколо...
 У  холоді  світу  одне  зігріває  мене-
 Лиш  те,  що  сьогодні  для  мене  танцюєш  ти  гола...

 Стискається  серце  під  масою  світу  сього...
 В  дисфункції  всесвіту  місця  коханню  немає...
 Ентальпія  ніжно  надходить  до  серця  мого,
 Коли  я  дивлюсь,  як  ти  тіло  своє  вигинаєш...

 Ця  пластика  рухів-  як  скривлений  простір  і  час...
 Естетика  вигинів  координатної  сітки...
 Дві  функції  тіл,  що  бажанням  проходять  крізь  нас
 Руками,  губами-  це  рівня  кохання  відмітки.

 Дослідником  в  Темну  Матерію  я  увійду...
 Прихована  Темна  Енергія  виснажить  тіло...
 Оргазму  космічності  нам  небеса  нададуть...
 Так...  Фізику  шалу  кохання  ми  вдвох  дослідили!..

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=495854
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 30.04.2014
автор: Сокольник


Рецензии