Покупка рабыни. В метро. украинский язык

 Купівля рабині. Спомин у метро. ( 16+ )

 Ти  стоїш  у  метро  за  півметра.
 Погляд  твій-  мов  ікона  жива...
 Від  здогадки  стискається  серце-
 Може  я  тебе  вже...  купував?

 Вже  яке  ми  життя  проживаєм?
 Пам"ять  серця,  хоч  час  уже  сплив...
 Де  ж  я  бачив  тебе?..  На  базарі, 
 Де  колись  я  тебе  там  купив...

 Дивний  ринок  прадавнього  сходу...
 Ти  соромишся  серед  дівчат...
 Покривало  відтінює  вроду...
 То  за  скільки  ж  тебе  вторгувать?

 Ти  стояла,  оголеність  тіла
 Продавець  зі  знанням  вихваляв...
 І  відчув  я,  як  ти  захотіла
 Щоб  тебе  саме  я  вторгував.

 Торгувались...  Питав  безсоромно,
 Що  з  тобою  можливо  робить.
 Не  тебе.  Продавця.  Як  невтомно
 Ти  хазяїна  зможеш  любить.

 Твого  лона  торкався  руками.
 Шал  по  тілу...  І  пружність  грудей
 Відчував...  Це  не  зовсім  те  саме,
 Як  тримав  би  я  вільну  тебе...

 Хоч  здригалась  від  сорому  й  хіті,
 Та  відмовити  ти  не  могла
 В  відчутті  доленосної  миті.
 Врешті-решт  ти  рабиня  була.

 Ціну  збив.  Розплатився.  Так  треба.
 Це  базар,  тут  багато  рабинь.
 І  була  ти  на  сьомому  небі,
 Як  тебе  я  за  руку  повів

 До  своєї  оселі,  де  мала
 Ти  мені  підкоритись  уся.
 Ти  чекала...  Здригалась,  бо  знала-
 Насолоді  не  буде  кінця...

 Відчиняються  двері  вагону...
 Я  з  тобою  свій  погляд  схрестив...
 Я  виходжу,  відчувши  навздОгін,
 Як  ти  хочеш...  аби  я...  купив...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=493691
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 20.04.2014
автор: Сокольник


Рецензии