Ночь в отеле. украинский язык
Ми танемо в томному мороці.
Ми злилися двоє в одне.
В скуйовджених локонів порослі
Обличчям покрила мене
Ти, в вигині ніжного, спраглого,
Чарівного тіла лежиш,
І в місячну повінь одягнута,
Уся від бажання тремтиш.
Чарівно, і солодко, солодко
Я тіло твоє обійму,
І, в шалі від доторку голого,
Беззахисно-палко візьму.
Яка ж ти красива, коханочко!..
Венерою на полотні
Ти сяєш від ночі до раночку,
Коли віддаєшся мені...
На справі кохання ми знаємось,
І в подиху коко шанель
Так лагідно нам усміхається
Старий таємничий готель...
адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=485587
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 14.03.2014
автор: Сокольник
Свидетельство о публикации №114103100885