Середа на пятницю

Ось вже й п’ятниця прийшла,
Середа хоча й кривилась,
Бо була на неї зла,
А прощати не навчилась.

Бачте п’ятниця чомусь
Із суботою здружилась,
Помирити не берусь,
Правдонька відкрилась.

У п’ятірці днів робочих
Середа – середній день,
Є багато ще охочих
Проклинати цей лишень.

Але п’ятницю всі люблять,
Бо за нею вихідний
Й то суботи її тулять,
Середа же день сумний.

Ще робити і робити,
Від зорі та до зорі,
Щоб до п’ятниці дожити,
Кажуть справжні трударі.

Середа тому й скривилась,
Кажуть аж на п’ятницю,
Бо терпіти не навчилась
Цю для всіх розрадницю.
31.10.14.


Рецензии