Любов постiйна

Я вас люблю
Давненько і надійно,
Я вас молю
Любіть й мене постійно.

Із вами жить
Приємно й веселіше,
Без вас за мить
Моє життя сумніше.

Попрошу вас
Мене не покидати,
Потрібен час
Цей віршик дописати.

Коли є ви,
То хочеться ще жити,
Нема грошви,
То вовком хочеш вити.
31.10.14.


Рецензии