Далеко за пiвнiч

Далеко за північ
А сну все не має
Не можу заснуть
І думи, як хвилі
Все напливають
Душу бентежать
І далі пливуть
Дитинство і юність
Повиті серпанком
Найкраща, щаслива пора
Надії на краще майбутнє
Як чиста джерельна вода
Що душу мені обмивала
І сили мені додавала


Рецензии