Гриць у кума на Рiздво

Знову Гриць прийшов до кума
На Різдво, в святковий день
З Святом Вас, з Різдвом Христовим
Щоб були ви всі здорові
Мир і спокій в вашій хаті
Будьте мудрі і багаті
Що поробиш, кум з-під столу
Дістав бутель самогону
Бо годиться частувати
Хто в цей день зайшов до хати
В чарочки він наливає
І до Гриця промовляє:
«Отакі чарки малі
Хто такі їх наробив?
Тому б руки покрутив»
Грицько випив, тоді каже:
«Правду, куме, ти сказав:
Що малі, то вже малі
А тому, що їх купив
Не таке я б ще вчинив
Очі б видрав йому з лоба
Щоб дививсь, за що платив»

14 січня 2000 року


Рецензии