Шляхи дороги
Як струни кобзи зазвучать.
Надія в зустрічі проснеться,
Думки від радощів кричать!
Ліхтарні вогники вокзалу,
Мою самотність викрива,
І лише зірка показала,
Життю належать і дива.
Гукає потяг на прощання,
Червоний вогник на дверях,
Весни чекаєш і кохання,
Горить в душі яскравий шлях.
Свидетельство о публикации №114103101873
З подякою, Віталій.
Виталий Меланич 03.11.2014 09:13 Заявить о нарушении