Сонце у твоiх руках

Сонце у твоїх руках.
Сонце у моїх долонях.
Сонце – Радість, Суть і Шлях,
Стукає теплом у скроні.

Світ живий і ми живі
В кожній краплі Світла й тіні.
На Дорогах Чистоти
Нас вели й ведуть донині.

Віддзеркалюють в очах
Небо, Сонце, Гори, Вічність.
На відроджених мостах
Світло входить в пересічність…

17.10. 2014
Рішікеш, Індія


Рецензии