Сацыяльныя рэал11, пал1тычныя батал11...
палітычныя баталіі -
стрэлы ў розум.
Чальцы партый,
арганізацый
незадаволеных.
Мне ўсё роўна ўжо,
пустаслоў’е ўсё -
у сьметнік.
А ў Прыродзе як?..
Непарушна так,
вечна.
Дождж і вецер, сьнег,
бераг мора - Сусьвет
не змагаецца за прывіды.
(22.04.2008)
Свидетельство о публикации №114103009076