Привiт тобi...

І знов хапає ностальгія,
І знову сум бере в полон.
Привіт тобі, мала Росіє -
Красиве, Нітіне - село.

Нажаль, з тобою не зустрілись -
Від того серце так щемить.
О, як же бачити хотілось -
Хоча би оком, хоч на мить!

Зайти в містечко у берізках,
Де спочивають вічним сном,
Мої батьки, кохані й близькі,
Вклонюся тут Вам... Спіть з добром!


Рецензии