А ну-бо до роботи

А ну-бо, друзі, до роботи,
По перше знищім ворогів
Заради нашої свободи
Без миротворчих віражів.

Бо ворогів на мир не тягне,
Вони розбійники круті,
Украсти наше кожен прагне,
Хай згинуть всі у забутті.

По друге треба ще державу
Для себе збудувати нам,
Щоб нація жила на славу
Й на заздрість нашим ворогам.

Щоби нам доля усміхалась
На щедрій рідній стороні,
Громада б наша й не збиралась
Іти до збройної борні.

А ну-бо друзі до роботи,
Багато треба нам зробить
Заради нашої свободи,
Щоб радісно нам стало жить.
29.10.14.


Рецензии