***
Кохання, то журба
Немов та пісня солов’я.
Лунає дзвінко у душі,
Відлунням в серці одбиває
Та жаль кохаю в сні.
А відкривши очі сон піде.
І всі спогади він віднесе.
Почуття всі згаснуть, як вогонь.
Отак пройде життя,
Пролетять роки,
Зів’яне почуття,
Усохне та любов.
А ти й не знатимеш, що воно.
Чи то любов?
Чи то журба?
А може це життя!
Свидетельство о публикации №114103000495