К1анидаз
Булахдал чи гъенелай.
Къарасудин къайи яд
Хъванай за ви гъилелай.
За вак умуд кутунай,
Хуш хьана ви рахунар,
Дуьньядлай гъил къачунай
Рик1еваз ви акунар.
Квез герек я алатай
Вахтар авун гъилелай:
Гайи кьинер, тарсар хьиз,
Алатна ви рик1елай!
Свидетельство о публикации №114103001796