Як буду далеко, кохана
Пиши мені часто листи.
Твій голос - це пісня весняна,
Тож, прошу, звони мені ти.
Як буду далеко, кохана,
Ти в ночі мене пригорни.
Твій дотик - це мрія жадана,
Тож, прошу, мене обійми.
Як буду далеко, кохана,
Ти ввечері згадуй вірші.
Я знаю, що ліг я так рано
Тож, прошу, пробач мені ти.
Свидетельство о публикации №114103010403