дай раду собi...

      
…коли вже обступили питання про Вічність
не дивися спорожнілими очима на світ,
не говори про погане, і не гадай ні на що,
навіть не лічи власні втрати,
і не думай постійно, не намагайся
тримати цікавість на мотузці мовчання,
п’яній од щастя, від почуття, і добрих вчинків,
дай відповісти Долі перед Богом…


Рецензии