Почуйте!!!

Іуди нас звели лобами,
Тепер ми у полоні гри.
Вони завжди були богами,
Під наглядом у Сатани.

Знецінили життя людей,
В прокрустове поклавши ложе,
Зректись не правильних ідей,
Допоможи, молю я, БОЖЕ!

Я вірю в нашу перемогу,
Але не в щирість  пропаганд.
Виходь на праведну дорогу.
Зметай ряди кривавих банд!!!


Рецензии
Правильные и искренние стихи!Дай Бог мира Украине!Здоровья и счастья!

Юрий Почитаев   15.03.2015 13:09     Заявить о нарушении