Хай яблуко тобi впадЕ...

Відповідь
Григорію Укр-ОПОвичу))) на його перли :

"-Ти дорогенька така сама бандеровка як і я,
 зачім свиней пасти,бичків чухати,
 як ми тут молоденьких москаликів на сніданок їмо."


"Ти дорогенька тАка сАма як і я",-
Ти скажеш жінці,що лежить під боком!
Або комусь,хто скаче з вами разом,
Та "Слава Українi" виє вовком!

Бандеровок шукай серед отих,
"васильєвих оленок" тупорилих,
Де сам шукаєш брехоньок сирих
Себе всім демонструєш,як дебіла!

Новини з гнилі ліпиш та гімна,
Невже твій мозок зроблений з лайна?
Невже не розумієш що війна-
простим-ТРАГЕДІЯ!!!Багатим-шмат майна.

За кого ратуєш???Простецький селянИн???
Тебе зігнуть і заплетуть як тин!
Своє ти знаєш місце у Європі???
Це під поляками у званії "холопи")))

Скачи- скачи і бажано в Донецьк!
Там розпусти із брехонь вихиляси!
ПовЕрнешся в консерві двохметровій
З поміткою"Волинськії ковбаси"

А краще б,- грів ти яйця на печі)))
Не ліз в пліток болото непролазне-
Москаль,бач мариться! Це Путін у ночі!
Тебе приватно робить ,мля, нещасним!

Вже скільки сказано)))А "тормоз" вдосі тут)))
Адреналін ганяєш на дивані???
Вже свині скоро з голоду дойдуть...
Бо всі селяни й дома "на Майдані"

Сидять на форумах,неначе Цицерони!
Самсони,Цезарі і пані-Клеопатри)))
Так розпалилися від п"ятого каналу,
Що вже забули як то курку патрать!

Донбас,як кістка поперек у горлі!
Свербить і муляє і не дає дохнути!
Так не дає,що відключився мозок...
Пів України стали.........Є.онуті!

Діагноз цей на жаль невиліковний...
Бо мозок втік і не сказав адрЕси...
Десь бродить мозок  пані-України...
І твій...десь загубився...у процесі...

P.S
Хай яблуко впаде тобі на "ріпу,"
Як і колись звалилось  на Ньютона!
То може сам себе почнеш прискіпувать,-
За тяготіння буть Грицьком-гггггган.оном



Простите за  сленг с  ненормативной лексикой... Но из "песни "слов не выкинуть,особенно если этот ненорматив
выпрашивали долго и старательно и у меня и у моей дочери в   заметке сайта"Одноклассники"..Пришлось пальнуть ,руководствуясь "девизом",-получи ,
"Гриш-ист",гранату" Ну вот правда,- "в семье не без уро-ДА!!!......". Так и Гриць на боль всем,- вылез как геморрой всего рода.
Если почитать его шесть заметок... Мляяяя,- Гробовщик-некрофил для войск РФ       У него видно бизнес-проект
с лже-журналистом "правоведом" Оленой Васильевой  Она ему- "груз-200" липовый))) А он:"- ВНИМАНИЕ-ВНИМАНИЕ!!"ВСЕМ-ВСЕМ-ВСЕМ---
 говорит и показывает супер фанатичный "копирайтер--бандергутанг" Григорий)))"  Всех адекватных уже достала  укроповская приправа ко всему происходящему на Украине и  Донбассе .


Рецензии