381. А я забула
і темрява лягає вже на очі.
До тебе моя думка не прийде.
Тебе я не згадаю серед ночі.
А дощ вистукує мелодію свою.
Під неї тихо в ліжкі засипаю.
Тебе я більше, знай, що не люблю.
Таких, як ти - я часом забуваю.
Ліда Хіжняк 29.10.2014. 11-40.
Свидетельство о публикации №114102901385