Молитва

Господь мій славетний,
Єдине Світило,
З яким не самотньо,
Яке не зотліє,
Яке, повсякчас, мою душу зігріє,
І серце у щирім зцілить каятті,
І Шлях мені вкаже в мандрівці й житті!
За світ й Батьківщину молю я свою,
Боронь її, Отче, Кохану мою,
Дай, Господи, вдачі й снаги дай повстати
Супроти гріха, ворогів подолати,
Що сміють сьогодні в країні моїй
Та в церкві святій – у оселі Твоїй
Людськії життя плюндрувати
Та в «братскай любві» запевняти! Амінь.


Рецензии
А не хотел бы зайти к земляку на страничку?

Григорий Щербина   30.11.2014 22:15     Заявить о нарушении