Звернення до Янгола-Охоронця

О, Свята Сутність,
Господа свідок,
В маревах, в бутність
Ясніше зірок,
Світлом Любові твоєї зігрітий,
Вільний творити,
Вільний любити,
Вільний у злагоді з Господом жити!
Вдень і вночі ти за мене горою,
В час небезпеки – несеш над бідою,
Я перед вибором – пошепки радиш
В час, коли смутно – завжди розрадиш!
Звертаюся з надією святою:
Хранителю, я прагну говорити із тобою!
Амінь.


Рецензии