***

Хіба ти не відчуваєш,
Торкаються тебе квіти.
На кого так довго чекаєш
В саду, що плющем повитий.

І м'яту у волосся вплітаєш,
Біжиш комусь руки гріти.
Одразу, може, згадаєш
Той запах, що свіжістю злитий.

Хіба ти не відчуваєш,
Торкаються тебе квіти.
Дотик за дотиком. Ніжно.


Рецензии