I wanna be

I wanna be a kiss,
on your tender lips.

I wanna be your dreams,
which you see at nights.

I wanna be your words,
which you use in poems.

I wanna be your song,
which you will sing.

I wanna be your life,
which i beleive you love!

I wanna be your soul,
please keep me in the heart!

I wanna be yours,
if you will be just mine...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.